Nemzetközi költöztetés

Olcsó és gyors nemzetközi költöztetés akár most azonnal. Rugalmas időpontokban, amikor neked jó. Rejtett költségek nélkül!

Kérj időpontot telefonon

+36 (20) 924 3000

  Nemzetközi Költöztetés Székesfehérváron gyors és olcsó

  Korrekt kiszállási díj

  Korrekt kiszállási díjat biztosítunk a nemzetközi költözésnél rejtett költségek nélkül

  Olcsó & Gyors

  Olcsó és Gyors nemzetközi költöztetés

  Rugalmas költöztetők

  Rugalmas költöztetőink megoldanak minden esetleges problémát

  100% garancia

  Költöztető cégünk a nemzetközi költöztetés során 100% garanciát vállal

  Nemzetközi Költöztetés

  A nemzetközi költözés hallatán is sokszor megriadhatunk, hogy „ez túl nehéz falat”, és valóban sokszor sokkal bonyolultabb, mint egy belföldi költözés. Nem csak a távolság miatt, hanem a jogszabályok és a sok ismeretlen tényező miatt. Cégünk évek óta végez nemzetközi költöztetést 100% garanciával, így a legtöbb teendőt levesszük a válláról. Egy költözéssel valami lezárul és valami új kezdődik, és abban tudunk segíteni, hogy ez az új időszak jó emlékekkel kezdődjön, a költözés napja könnyen és rugalmasan bonyolódjon. Megbízható költöztető munkatársaink teljes körű segítséget nyújtanak a bútorszállításban, szétszedésében és összeszerelésében, csomagolásban, dobozolásban is.

  Több éves tapasztalattal rendelkezünk a nemzetközi költöztetésben, nagy figyelmet fordítunk a minőségre és tisztaságra, hogy az értéktárgyak épségben megérkezzenek.

   

  Nemzetközi Költöztetés csak sofőrrel
  Csak autó (sofőr nem pakol)

  8 490 Ft / óra

  Első óra után minden 15 perc 1500 Ft

  Költöztetés 10 km felett +140 Ft/km

  Kiknek ajánljuk ezt?

  Olyan albérletből költözőknek, akik nem sok bútorral költöznek csak és földszinti vagy 1-2 emeleti lakásból vagy lakásba költöznek, illetve barátok és ismerősök tudnak segíteni a költöztetésben.

  A teherautó 3 személyes, így igény esetén 2 plusz fő szállítását is vállaljuk a két cím között felár nélkül.

  Nemzetközi Költöztetés sofőr segítséggel
  1 költöztetővel (a sofőr segít a költözésben)

  10 990 Ft / óra

  Az első óra után minden 15 perc 1875 Ft

  Költöztetés 10 km felett +140 Ft/km

  Kiknek ajánljuk ezt?

  Olyan albérletből költözőknek, ahol inkább könnyebben szállítható bútorok vannak, és a földszint közeli lakásból és lakásba költöznek, illetve akiknek jó barátai, ismerőseik szívesen segítenek a költöztetésben.

  A teherautó 3 személyes, így igény esetén 2 plusz fő szállítását is vállaljuk a két cím között.

  Nemzetközi Költöztetés sofőrrel és segéddel
  2 költöztetővel (sofőr + 1 fő költöztető)

  13 490 Ft / óra

  Az első óra után minden 15 perc 2250 Ft

  Költöztetés 10 km felett +140 Ft/km

  Kiknek ajánljuk ezt?

  Olyan albérletből költözőknek, akik több bútorral költöznek 3 emeletnél magasabbról vagy épp magasabb helyre költöznek.

  A teherautó 3 személyes, így igény esetén 1 plusz fő szállítását is vállaljuk a két cím között.

  Nemzetközi Költöztetés vélemények

  “Előző hónapban külföldre költöztem. Mivel nagy volt a távolság, ezért Laciék segítségét kértem ehhez. Nagyon rugalmasak és kedvesek voltak a fiúk, mindent nagyon szépen becsomagoltam, az úton is minden rendben volt és bepakolásnál is gyorsan végeztek. Minden szemetet elvittek, így még azzal sem kellett foglalkoznom. Köszönöm, megmentettetek! :)” H. Kata

  “Németországba költöztem és párommal úgy döntöttünk, hogy ezt a profikra bízzuk. Ezúton is köszönjük a sok segítséget. Nagyon korrekt árakkal dolgoznak, csak ajánlani tudjuk!“ K. Péter

  “Ausztriából költöztünk végleg haza és nagyon örülünk, hogy megtaláltuk Laciékat. Köszönjük a sok munkát!.“ M. László

  Kérj ajánlatot Nemzetközi Költöztetéshez

  Ajánlatkérés

  Kérj ajánlatot költöztetéshez!

  Hívj minket

  +36 (20) 924 3000

  Online foglalás

  Foglald le a költözés időpontját

  Nemzetközi Költöztetés

  Olcsó nemzetközi költöztetés korrekt árakkal, rejtett költségek nélkül, akár azonnal.

  Nemzetközi költöztetés olcsón és gyorsan. Érdeklődj az árak felől!

  Nemzetközi Bútorszállítás

  Gyors és minőségi nemzetközi bútorszállítás, profi költöztetési eszközökkel. A bútorok összeszerelését is vállaljuk, illetve a helyszínen szívesen segítünk a bútorok megfelelő fóliázásában is a sérülésmentes szállítás érdekében.

  Nemzetközi költöztetés olcsón és gyorsan! 100% garanciával
  Nemzetközi Tehertaxi

  Új bútorokat szeretne venni, de az üzlettől nincs ki elszállítsa otthonáig? Hívjon minket és akár azonnal segítünk a bútorok szállításában, akár összeszerelésében is.

  Nemzetközi Irodaköltöztetés

  A nemzetközi irodaköltöztetés nehéz feladat. Iratok, számítógépek, bútorok, polcok, szekrények, székek, virágok elszállítása hosszadalmas feladat. Kérj ajánlatot tőlünk irodaköltöztetéshez!

  Költöztetés vidékre

  Nem csak helyben Székesfehérváron, hanem vidéki költöztetésben is tudunk segíteni. Kollégáink segítenek Székesfehérvárról vidékre, vagy akár vidékről egy távolibb városba is elköltözni.

  Nemzetközi költöztetés

  Hívj minket nemzetközi költöztetésnél is bátran. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik, gyors és megbízhatóak vagyunk. 

  Költöztetők Székesfehérvár

  “Nemzetközi költöztetéshez Laciék nagyon jó választás volt, nem bántam meg. Nagyon sok időt és energiát takarítottam meg nekem. Köszönöm srácok!”

  P. Eszter

  Nemzetközi Költöztetés

  Költöztetők Székesfehérvár

  „Munkaváltás miatt külföldre költöztünk az egész családdal. Nem is mertem belegondolni, hogy mekkora feladat lesz. Nagyon nagy segítség volt, hogy nem egyedül kellett végigcsinálnunk! 🙂 Sikerült!”

  A. Máté

  Nemzetközi költöztetés

  Költöztetők Székesfehérvár

  „Köszönjük a sok segítséget a költöztetés során. Minden bútor és csomagunk befért és profi módon megérkeztek az új címünkre. Csak ajánlani tudom őket!”

  P. Mariann

  Nemzetközi Költöztetés

  Hogyan érdemes felkészülni egy nemzetközi költöztetésre?

  Legyél felkészült

  A költöztetés akkor a leggyorsabb és leghatékonyabb, ha megfelelően felvagyunk a költöztetésre készülve. A költözés előtti időszakban csomagoljunk el mindent, helyezzük őket dobozokra vagy zacskókba. A költözés napján, amikor a költöztetők az előre előkészített bútorokat és dobozakat pakolják az autóba, közben a maradék eszközöket tudod pakolni még.

  Ne becsüld alá, hogy mennyi mindened van

  A költözés során a legnagyobb hiba, hogy alábecsüljük a költözési mennyiséget. Az otthonunkba az évek folyamán rengetek fontosabb és kevésbé fontos dolgot felhalmoztunk, nem is gondolnánk mennyit.

  Időben kezdj hozzá

  Sokszor azt tapasztaljuk, hogy sok költözni vágyó nincs eléggé felkészülve, vagy épp hogy csak hozzáláttak a pakoláshoz. Ha időd nem engedte, hogy elkezd előtte készülődni, akkor ebben is segítünk neked. Igény esetén üres dobozokat is tudunk biztosítani.

  Csomagolj biztonságosan

  Nem érdemes a csomagolásan spórolni, mert a nagy értékű eszközök pótlása fájdalmas lehet. Helyette inkább csomagolj dobozokba, írd rá, hogy miben mi van és biztonságosan zárd le.

  Kérj ajánlatot nemzetközi költöztetéshez

  Az ajánlatkéréshez töltsd ki az űrlapot és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén!

  Inkább telefonon hívnál?

  +36 (20) 924 3000